לא עוצרת לרגע: הבוגרת דניאל וולפסון, הישראלית הראשונה שכבשה את האוורסט

ארגון בוגרות ובוגרי אוניברסיטת תל אביב בראשות סיגלית בן חיון אירח את דניאל וולפסון, עורכת דין, מטפסת הרים, הישראלית הראשונה שהגיעה לפסגת האוורסט, בוגרת הפקולטה למשפטים באוניברסיטת תל אביב, שנשאה הרצאה מקוונת בפני כ-400 בוגרות ובוגרי האוניברסיטה.

16 אוגוסט 2022
לא עוצרת לרגע: הבוגרת דניאל וולפסון, הישראלית הראשונה שכבשה את האוורסט

פרופ' ישי בלנק, דקאן הפקולטה למשפטים ובוגר הפקולטה למשפטים והפקולטה למדעי הרוח, נשא דברי פתיחה וציין בין השאר את חשיבות תוכנית ברקלי בפקולטה (שדניאל וולפסון בין בוגריה) והזכיר כי בימים אלה ההרשמה לתוכנית בעיצומה.

עו"ד דניאל וולפסון סיפרה בהתלהבות את סיפורה מעורר ההשראה ושיתפה מתובנותיה הרבות בדרך לפסגת האוורסט, לאחר שעברה תאונת סקי:

• "לכל אדם יש את האוורסט שלו. לא לפחד לחלום ולא לפחד להגשים חלומות".
  • "להעז לעשות דברים גם אם הסביבה לא מקבלת. להתמיד ולבנות תכנית נכונה".
  • "ניתן להעז, לחלום בגדול וגם ניתן להגשים את החלומות הגדולים והמפחידים רק אם באמת רוצים".
  • "בדיוק כמו בטיפוס הרים, ללכת אחורה זה לא אומר שנכשלנו, שאנחנו לא בסדר. ללכת אחורה או לעצור זה לטובת היעד שלנו לטובת אותה מטרה שאליה רוצים להגיע".
  • "תנו מקום לבעיות אמיתיות ופחות מקום לבעיות דמיוניות"
  • "החיים זה אוסף של אוורסטים קטנטנים אז תתחילו לכבוש כאן ועכשיו"
  • "אני הצלחתי כנגד כל הסיכויים אני מבטיחה לכם שתצליחו אם באמת אתם רוצים!".
  • "אני אמא, עורכת דין וגם מטפסת הרים. הדרך שלי היא לשלב בין הדברים, לעשות אותם באופן המיטבי ולהיות מאושרת".

אודות ארגון בוגרות ובוגרי אוניברסיטת תל אביב

לאוניברסיטת תל אביב  מעל ל-200,000 בוגרות ובוגרים, בהם רבים הנמנים על מובילי העשייה במדינת ישראל, אשר מכהנים תפקידי מפתח בעולם המשפט, בתעשיית ההיי-טק, בבתי החולים, בכלי התקשורת, במערכת החינוך והתרבות וכמובן באקדמיה. מטרת ארגון הבוגרות והבוגרים היא מינוף יכולת ההשפעה של בוגרות ובוגרי האוניברסיטה ככוח תורם לחברה הישראלית, מתוך רצון לשרת את הבוגרות והבוגרים באשר הם על ידי שיתוף בידע ויצירת נטוורקינג מקצועי, כמו גם באמצעות יצירת הזדמנויות מעוררות השראה לבוגרות והבוגרים בארץ ובעולם. משימת ארגון בוגרות ובוגרי אוניברסיטת תל אביב היא לטפח קהילה שמשנה עולם.

מחדשים קשר

לצורך איתור וזיהוי במערכת
To prevent automated spam submissions leave this field empty.